Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΡΙΓΩΝΟ «ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ και Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ και ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ... ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ «ΠΩΣ καί ΠΩΣ» ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΧΟΝΤΡΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ»...!!!

Οι «γύπες» της διεθνούς κερδοσκοπίας, με επικεφαλής τον Τζορτζ Σόρος, περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στη Χώρα μας, αφού από το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί αν οι ίδιοι θα γίνουν πλουσιότεροι κατά μερικά δισεκατομμύρια,

 από την παγκόσμια οικονομική και νομισματική αναταραχή, ακόμη και τη διάλυση της ευρωζώνης!
Σε αυτό το αδίστακτο παιχνίδι, που απειλεί με πλήρη καταστροφή την Ελλάδα, έχει μεταβληθεί εξ αντικειμένου σε εγχώριο πρωταγωνιστή ο Αλέξης Τσίπρας. 
Στην αγωνία και τη βιασύνη του να καταλάβει την πρωθυπουργία, ο 38χρονος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με τη ρητορική και τις δηλώσεις του εναρμονίζεται -ανεξάρτητα από τις προθέσεις του- με αυτά τα σχέδια, τα οποία εξυφαίνονται στο εξωτερικό και «τηλεκατευθυνόμενα» καταλήγουν στο εσωτερικό.
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κ. Τσίπρας προορίζει -στην περίπτωση κατά την οποία κερδίσει τις εκλογές- για υπουργό του σε οικονομικό πόστο και τον οικονομολόγο Γιάνη Βαρουφάκη. 
Ο κ. Βαρουφάκης, εκτός από στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, είχε συνεργαστεί πρόσφατα και με τον -αποκαλούμενο βασιλιά των κερδοσκόπων- κ. Σόρος, ενώ στην ελληνική κοινή γνώμη έγινε γνωστός από τις απόψεις του υπέρ της στάσης πληρωμών, της κήρυξης της χώρας σε χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή. 
Δηλαδή όλα αυτά τα οποία, άσχετα από το θεωρητικό και επιστημονικοφανές περίβλημά τους, κάνουν τον Σόρος και τους ομοίους του να τρίβουν τα χέρια τους!
Οι αναφορές για υπουργοποίηση του κ. Βαρουφάκη, σε πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν διαψεύδονται ούτε από την Κουμουνδούρου ούτε από τον ίδιο. 
Ερχονται μάλιστα σε συνέχεια των πληροφοριών ότι έχει επέλθει παρασκηνιακή προσέγγιση και του Γ. Παπανδρέου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα με στόχο ο πρώην πρωθυπουργός να «γλιτώσει» από οποιαδήποτε επώδυνη λογοδοσία, εάν σχηματιστεί μετά τη 17η Ιουνίου «κυβέρνηση της Αριστεράς». 
Το παρασκήνιο βοά επίσης ότι τόσο ο κ. Βαρουφάκης όσο και άλλοι «κολλητοί» του κ. Παπανδρέου έχουν ενταχθεί στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και συμβάλλουν καθοριστικά στην προεκλογική τακτική του.
Με τον Σόρος διατηρούσε ανέκαθεν στενές σχέσεις και η οικογένεια Παπανδρέου, κάτι που λειτουργεί επιβαρυντικά για τις ενέργειες του πρώην πρωθυπουργού, που έφεραν την Ελλάδα στα «σαγόνια» του ΔΝΤ. 
Κατά μια διαβολική σύμπτωση (;), η πολιτική του κ. Τσίπρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολοκλήρωση το σχέδιο που από πολλούς καταλογίζεται ότι ανέλαβε να δρομολογήσει πριν από περίπου δύο χρόνια ο κ. Παπανδρέου!
Ο κ. Βαρουφάκης πρόσφερε και δημόσια τη στήριξή του αυτές τις ημέρες στον κ. Τσίπρα. 
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» δήλωσε μάλιστα ότι «κάθε οικονομικά καταρτισμένος άνθρωπος» συμφωνεί με αυτά που προτάσσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Βαρουφάκης με προηγούμενες δηλώσεις του έπλασε την αγιογραφία και του Σόρος. 
Τον χαρακτήρισε «μοναχικό καβαλάρη των αγορών» και άνθρωπο που καταθέτει προτάσεις οι οποίες «θα βοηθήσουν τη χώρα μας» και δήθεν «θα μειώσουν τα κέρδη του».
 Και από τις 18 Μαρτίου, όπως είχε αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία», πήρε άδεια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για να συμμετάσχει στο Βερολίνο σε (χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος!) συνέδριο του ΙΝΕΤ (Institute for New Economic Thinking) μαζί τον επίσης φίλο του Γ. Παπανδρέου Νουριέλ Ρουμπινί, που παίζει κι αυτός αμφιλεγόμενο ρόλο γύρω από την κρίση χρέους στην ευρωζώνη.

5 σχόλια:

  1. Θυμάστε έπι επάρατης που οι αριστεροί απαγόρευαν τους δικούς τους επιστήμονες να συμμετέχουν σε προγράμματα του ΝΑΤΟ; Πως γυρίζει ο καιρός και πως φιλάνε κατουρημένες ποδιές. Δυστυχώς θα δούμε και άλλα ξεβρακώματα των "αριστερών" με "δεξιές" τσέπες.
    Τώρα τι μαθαίνουν αυτοί οι αριστεροί πανεπιστήμονες στα άμοιρα τα παιδιά μας, χωρίς να θέλουν βέβαια αξιολόγηση, είναι μια άλλη ιστορία. Θα ξεβρωμίσει ποτέ αυτός ο τόπος από Βαρουφάκηδες και τους ομοίους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε σε πανικο στη ΝΔ εεεε;;;;
    Η μονη σιγουρη επιστροφη στη δραχμη ειναι με το Σαμαρα και το καταστροφικο Μνημονιο που διαπργματευτηκε
    Χειροτερο και απο του ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ανώνυμε 11:11... καλοκαίριασε... τράβα σε καμιά παραλία να δροσιστείς... μπορεί να στραβωθεί και καμία και να ξεπήξεις... ρόζιασαν τα χέρια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου ΜodusAm ο 11:11 δεν έχει ρόζους στα χέρια, αλλά στο μυαλό του δυστυχώς. Και δυστυχώς τέτοιους ρόζους έχουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Σκέψου πως θα κυβερνηθεί από αυτούς η Ελλάδα μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή