Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ... ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...!!!

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ και ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ" ΓΙΑ ΝΑ... ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ»

Πρωτοβουλία για τη μείωση του χρέους από Έλληνες εφοπλιστές 
Η ΜΚΟ «Greece Debt Free» φιλοδοξεί να «σβήσει» τις οφειλές της χώρας 
Φιλοδοξία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος ιδρύθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα από τον 33χρονο Πέτρο Νομικό, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας από τη Σαντορίνη,

είναι η αγορά Ελληνικών ομολόγων μέσα από χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές ιδιωτών αλλά και την πώληση Ελληνικών προϊόντων. 
Η ιδέα είναι απλή.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία παίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οικογενειακός φίλος του κ. Νομικού, ο οποίος προχώρησε στη δωρεά 168.590 ευρώ εκ μέρους της ομάδας του. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall street Journal, η οποία φιλοξένησε το θέμα με εκτενές ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο ποσό μεταφράζεται σε αγορά ομολόγων και την απόσβεση ελληνικού χρέους ύψους 1,4 εκατ.ευρώ.
 Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε χαρακτηριστικά: 
«θέλω να δώσω το παράδειγμα και ελπίζω και ότι και άλλοι Ελληνες θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα λύσουν όλοι μαζί το πρόβλημα».
 Ο κ. Νομικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πρίνστον και «δημιουργός» της μπύρας Volcan, με προέλευση τη Σαντορίνη (η οποία είναι και το πρώτο προϊόν που εντάχθηκε στην εν λόγω λίστα) είναι αισιόδοξος. 
Γιατί, όπως δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα, «οι Ελληνες μπορεί να είναι φρικτοί πολίτες, είναι όμως φοβεροί πατριώτες».
Σημειώνουμε ότι ο Πρόεδρος τού Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ό μοναδικός Έλληνας επιχειρηματίας πού δεν φοβάται, δεν λογαριάζει κανένα, αφού οι επιχειρήσεις του δεν εξαρτώνται από το Δημόσιο και τις Τράπεζες και «φόρα παρτίδα», έσπευσε να συναντήσει στον Πειραιά τον Αντώνη Σαμαρά στην επισκεψή του κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου --γνωστό γαύρο--, στέλνοντας στά...μονοπύθμενα  επιχειρηματικά «σαπάκια» του συστήματος (Σκάϊ) και το σχετικό μήνυμα...!!! 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ . Ε ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 80.000 , ΜΠΟΡΕΙ . ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ? , ΑΡΑ ΤΩΝ 1/4 ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ . ΤΕΡΑΜ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή