Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ--"ΠΕΡΙΓΕΛΟ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ και Η... ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ...!!!

 ΒΟΡΙΔΗΣ--ΑΔΩΝΙΣ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...!!!

Η παροιμιώδης ανακολουθία, οι συνεχείς κωλοτούμπες και η συνέντευξη-"περίγελος", όπου με παρηκμασμένους εξυπνακισμούς πήγε να φέρει τα πάνω-κάτω γιά να γλιτώσει την εκλογική του κατάρρευση, έφερε ο Καρατζαφέρης πρόωρα την κομματική του... διάλυση...!!!
 Βορίδης-Άδωνις πού υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους δεν ακολουθούν την γραμμή Καρατζαφέρη και δηλώνουν δομόσια ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα...
Όπως άλλωστε δηλώνουν αυτός ήταν και ο σκοπός της στήριξης και της συμμετοχής τους στην Κυβέρνηση Παπαδήμου...
Τώρα τι έχουν να ειπούν όσοι οπαδοί απέμειναν στο ΛΑΟΣ;;;

5 σχόλια:

  1. Παναγιώτης Αποστόλου10 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:07 μ.μ.

    Τελικά ίσως δικαιωθώ για την θέση που έχω διατυπώσει επί μήνες. Πως, δηλαδή, Βορίδης, Γεωργιάδης εκφράζουν μετά την είσοδο του κόμματος στην Βουλή το 2007, νεοταξικές και νεοφιλελεύθερες απόψεις και ουδεμία σχέση έχουν με τους Έλληνες πατριώτες. Εάν δε, επαληθευτεί η ανάρτησή σας για ψήφιση της δανειακής σύμβασης από Τζαβέλα και Πλεύρη, θα δικαιωθώ για άλλη μια φορά. Επανειλημμένως έχω χαρακτηρίσει την Τζαβέλα ως την πρώτη νεοταξίτρια και μέρος του συστήματος, που κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Καρατζαφέρη ήταν το κλειδί που άνοιξε την πόρτα του συστήματος, στον ίδιο. Για τον Πλεύρη, όλοι γνωρίζουμε πως είναι η ουρά του Γεωργιάδη και θα κάνει ότι ακριβώς και εκείνος. Υπομονή και θα δούμε πολλά έργα ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Αποστόλου10 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:09 μ.μ.

    ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 6/12/2010 ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    "...από 11/11/2010 επιστολή μου , όπου εξέφραζα τις ανησυχίες μου για το παρόν και το μέλλον του κόμματός μας, ιδίως μετά τις δυσμενείς και φτωχές εκλογικές μας επιδόσεις και την υιοθέτηση, από μικρή μερίδα στελεχών μας του καταστάντος διαβόητου, Μνημονίου.
    ...Για κανένα άλλο λόγο δεν χρειάζεται η οργάνωση και στο δικό μας κόμμα, οργάνωση πλέον, δεν υπάρχει! ! !
    ...Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ήταν ένα κόμμα, Πατριωτικό, Λαϊκό. Ποιος επέτρεψε, σε σένα και στον Μάκη Βορίδη, να γίνεται κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού και να προσπαθείτε να το μετατρέψετε, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης;
    ...Είχα και συνεχίζω να έχω την άποψη πως αυτή η απόφαση, της ψηφίσεως δηλαδή, του Μνημονίου, συνταυτιζόμενη με την αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τραυμάτισαν το κύρος και την αξιοπιστία του κόμματος στις δεδηλωμένες αρχές μας και το κατέστησαν αναξιόπιστο στις ευρύτερες λαϊκές τάξεις. Αποπροσανατόλισαν τον πατριωτικό και Εθνικό του χαρακτήρα. Ανέτρεψαν την καθιερωμένη ιδεολογική πλατφόρμα, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε στο Συνέδριό μας, τον Φεβρουάριο του 2006 στην Θεσσαλονίκη και συμπληρώθηκε στο Συνέδριό μας τον Ιούνιο του 2009, στην Αθήνα. Θεωρώ λοιπόν, πως πρέπει να γίνει επανατοποθέτηση της πολιτικής γραμμής του κόμματος, στους ιδεολογικούς άξονες των Συνεδρίων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ
    ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στον αποστόλου, πάντα ήταν παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ήταν ένα κόμμα, Πατριωτικό, Λαϊκό. Ποιος επέτρεψε, σε σένα και στον Μάκη Βορίδη, να γίνεται κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού και να προσπαθείτε να το μετατρέψετε, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης;

    ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 6/12/2010. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή