Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ... ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ και ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ...!!!

 ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ... ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...!!!

Άρχισε ο "κονφερανσιέ" της Τρόϊκας και Επικεφαλής του Διασκεδαστικού Προγράμματος της Πολιτικής να ξεγυμνώνεται...
Επειδή δεν ξέρει να εξηγήσει τούς οικονομικούς όρους

 και τι αποτελέσματα παράγουν, οπότε δεν θα ξέρει τι να πεί στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, προφασίσθηκε ότι δεν μπορεί να πάει στην συνάντηση επειδή   έχει φθάσει στα χέρια του το κείμενο με την επίσημη μετάφραση του νέου μνημονίου της τρόικας.
Βλέπετε πόσο δίκαιο είχαμε όταν σας γράφαμε ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει γράμματα και ειρωνικά γράφαμε ότι είναι απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF.. TRIXES..!!!

3 σχόλια:

  1. Ετρεξε να σε προλάβει και πήγε τελικά ο Καρατζαπαίρνεις,
    γιά να μην τον ξεφωνίσεις αλλά τον πρόλαβες.
    Θα κάνει μετά δηλώσεις στα δημοσιογραφάκια θα πεί κάποιο ανέκδοτο γιά να καλύψει την αγραμματοσύνη του.
    Γραφικός και νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OTI ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

      Διαγραφή
  2. Χαζομάρες λέτε όλοι,μου φαίνεται.Τι δουλειά έχει ο Καρατζαφέρης με κείμενα,μεταφράσεις,αριθμούς και άλλες ανοησίες.Αυτός πάει εκεί, ΜΟΝΟ, για να φάει,να πιει,να πει κάνα ανέκδοτο, έτσι για να περνάει η ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή