Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΜΟΛΥΣΕ" Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

 ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ...!!!

Μιλάμε γιά υψηλή πολιτική και διανόηση...
Δεν μπορεί εύκολα ο καθένας να συλλάβει τις "νοηματικές διαδρομές" του προέδρου Γιώργου, άν δεν έχει φάει πολύ σανό και δεν υπήρξε συμφοιτητής του στο LONDON SCHOOL OF...TRIXES...!!!

Τον έχει πρωτοσέλιδο, το από τον Ιανουάριο του 2006 αφεντικό του, ο Μπόμπολας, όπου αυτή η πολιτική διάνοια (Καρατζαφέρης με το όνομα) με την έμφυτη ευπρέπεια λόγου και φυσιογνωμιας πού το διακρίνει, μας απέκλεισε  τις... εκλογές...!!!
Δεν χρειάζονται απεφάνθη ο "πρόεδρος Γιώργος", ένας από τούς... 5 ισχυρότερους άνδρες της Ελλάδος (κατά δήλωσή του) , ομού και αδιαιρέτως μετα Παπαδήμου-Σαμαρά - Ππανδρέου- Βενιζέλου, όπου ΝΑΙ μεν ΔΕΝ στηρίζει Κυβερνητικά τον Παπαδήμο, όμως Πολιτικά επιδιώκει την παραμονή του στην Κυβέρνηση γιά το... 2013...!!!
 «Αν γίνουν τώρα εκλογές θα είναι για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια κάποιων».
Δηλ. του Σαμαρα-Τσίπρα-Παπαρήγα-Κουβέλη και κυρίως του Ελληνικού λαού..!!!
 Πόσους τόνους  "σανό" πρέπει να φάει κάποιος για να... παρακολουθήσει την συλλογιστική του;;;

4 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι κόμμα.
    Αυτό είναι καμπινές, αγραμμάτων, περιθωριοποιμένων και τυχοδιωκτών,κατά το πρότυπο του Καρατζφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ

    Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

    ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τραγικές" εκλογές για τη χώρα, ανώφελες θέλει να πεί ο αγράμματος. Μάλλον για τον εαυτό του και το κόμμα του, θέλει να αποφύγει τις εκλογές, επειδή, αν γίνουν τον αλλο μήνα κινδυνεύει να μη μπεί στην επόμενη βουλή, αφου του εφυγαν προβεβλημένοι Βουλευτές και στελέχη και πλαγιοκοπείται απο ΝΔ, Κόμμα Αποστράτων, Ανεξάρτητοι Ελληνες του Καμμένου, Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και εν τέλλει χόρτασα ο κόσμος τις κολοτούμπες του και τον ευτελισμό του Πατριωτισμού. Παρηγοριέται όμως με την συμμετοχή του αδερφού του Α. Γεωργιάδη (δεν θα μπεί στο ψηφοδέλτιο ο Λεωνίδας, απέντι στο αδερφό του), του Ψινάκη και άλλων κύμβαλων. Περαστικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ CONTRA TV ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: "ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ". ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ), ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή