Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

"ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ--ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ"...!!!

 "ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ και ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ"...!!!

«Η σημερινή απόφαση του Eurogroup είναι θετική και σημαντική.
Απομακρύνει τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, διασφαλίζει την ευρωπαϊκή της προοπτική, δίνει τη δυνατότητα το χρέος να γίνει βιώσιμο, ανοίγει το δρόμο για εκλογές.

Σε αυτή την απόφαση, η συμβολή της Νέας Δημοκρατίας ήταν καθοριστική.
Χωρίς τη θετική μας ψήφο, σήμερα δεν θα υπήρχε η δυνατότητα ούτε κουρέματος του ελληνικού χρέους, ούτε μείωσης του κόστους δανεισμού της χώρας, ούτε σύναψης ενός νέου δανείου.
Αποφάσεις που αναδεικνύουν τη μεγάλη διαφοροποίηση, για μας, μεταξύ του 1ου από το 2ο Μνημόνιο και καταδεικνύουν την ορθότητα της επιλογής μας.  
Σήμερα, κλείνει ένας κύκλος αβεβαιότητας, ασάφειας και παλινωδιών που άνοιξε πριν δύο χρόνια η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της.
Η χώρα κερδίζει χρόνο και ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας.
Ελπίδας ότι η χώρα θα συμπληρώσει τις πολιτικές με μέτρα για την ανάσχεση της ύφεσης, την αναθέρμανση της πραγματικής οικονομίας και τον περιορισμό της ανεργίας. 
Ελπίδας ότι και η Ευρώπη θα μεταστραφεί από πολιτικές της μονόπλευρης ύφεσης και θα κατανοήσει την προτεραιότητα της ανάπτυξης.
Διότι χωρίς ανάκαμψη και ανάπτυξη της οικονομίας, όπως πλέον όλοι ομολογούν, ούτε οι άμεσοι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν, ούτε το χρέος θα γίνει μακροχρόνια βιώσιμο. Σε μια Ελλάδα που πονάει και με ένα λαό που υποφέρει, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. 
Γιατί η μεγάλη μάχη για την ανάκαμψη της Ελλάδας τώρα αρχίζει! Σε αυτή τη μάχη για ελπίδα ανάκαμψη και ανάπτυξη η Νέα Δημοκρατία θα πρωτοστατήσει!».
Δηλώσεις  Αντώνη Σαμαρά, από την Κύπρο, όπου βρίσκεται για τριήμερη επίσημη επίσκεψη, αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup.

3 σχόλια:

  1. Τι πίνει και δε μας δίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΜΕΣ.ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή