Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΤΩΧΕΥΣΗ και ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ (Α1) και ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ...!!!

 ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...!!!

Αυτό θα πεί "Πατριωτισμός" και... ρίγος υπέρ "Πτωχών και Αδυνάτων" , από τον "σόλοικο" πρόεδρο του ΛΑΟΣ και επικεφαλής τού "Διασκεδαστικού Προγράμματος της Βουλής"...!!!

Εργασιακό μεσαίωνα επιβάλει στις επιχειρήσεις του, δεν καταβάλει ούτε τις νόμιμες  αποδοχές στούς εργαζόμενους και παριστάνει στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. (Αυτιάς)  ότι είναι...φιλάνθρωπος, ψωμοδότης  και Χριστιανός.
Έτσι λοιπόν:
Α) ΠΤΩΧΕΥΣΗ της εφημερίδας του Γ. Καρατζαφέρη «ΑΛΦΑ 1» ζητεί επί 15 χρόνια  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Δημοσιογράφος του, που εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών άυριο  Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου 2012). 
Η αίτηση αφορά σε προσφυγή εναντίον της Α1, για δεδουλευμένες αποδοχές του, οι οποίες δεν του  έχουν καταβληθεί  παρά την δικαίωσή του απο το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια απο το Εφετείο Αθηνών με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση. 
Η εφημερίδα του κ. Γ. Καρατζαφέρη ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ!!!! απο τον Αύγουστο του 2011.
Έκανε αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011,  για να  ΜΗΝ πληρώσει. 
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του και ΔΙΚΑΙΩΣΕ για μια ακόμη φορά τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων. 
Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) εξ’ όσων γνωρίζει η στήλη αρνείται πεισματικά να πληρώσει . 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ της στήλης οτι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εκμεταλλευόμενος την απεργία των δικηγόρων δεν θα παρουσιαστεί στην εκδίκαση της πτώχευσης για να κερδίσει χρόνο και να αναβάλλει την πληρωμή!!!
Β) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ...!!!:
 Ακόμη, από τον ίδιο εργαζόμενο εις βάρος του καναλιού του Καρατζαφέρη –ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ-, πρόκειται να γίνει τον προσεχή ΜΑΡΤΙΟ (21/3/2012) γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καταβάλει στον ίδιο, το ποσό των 59.000 ευρώ!!!  από τον Αύγουστο του 2011, με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση του Εφετείου Αθηνών.
Ο πλειστηριασμός ήταν να γίνει αρχικά τον Ιανουάριο 2012, αλλά επειδή και πάλι δεν ήθελαν να πληρώσουν, έκαναν ΑΝΑΚΟΠΗ με δικαιολογία να ανεβάσουν την τιμή α΄προσφοράς!!!!.
Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, έκαναν ΚΑΙ αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011,  για να  ΜΗΝ πληρώσουν, με τη δικαιολογία ότι δεν του περίσσευαν για να πληρώσουν τα δώρα Χριστουγέννων των εργαζομένων, και ότι χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο 200.000 ευρώ!!!!.  
ΑΣΤΕΙΟΙ ισχυρισμοί, καθώς από τον Αύγουστο 2011 γνώριζαν πολύ καλά αυτά που οφείλουν και έπρεπε να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους, ως όφειλαν, όπως κάνουν όλοι οι ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολίτες.
 Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ, για πολλοστή φορά, τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων!!!. 
Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) αρνείται πεισματικά να πληρώσει και αυτά τα χρήματα!!!. 
Εμείς γιά την υπόθεση αυτή έχουμε αναφερθεί και στο παρεθόν εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2009/09/15.html

7 σχόλια:

  1. Ξέρουμε και έχουμε ζήσει ότι δεν πληρώνει κανενα, αλλά τοσο πολυ να ξεφτιλίζεται γιά το χρημα με πτώχευση και πλειστηριασμο δεν το περιμέναμε
    Τοση ξεφτίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκο ετσι γίνονται οι περιουσίες και τα 37 ακίνητα.
    ο Καρατζαφέρης είναι ο πλουσιότερος Ελληνας πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακίνητα και περιουσίες δεν γινονται μονο με τσιγουνιές, γίνονται με ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και μιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που να δειτε αυτο που ερχεται με αλλον εργαζομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ό άνθρωπος είναι λινάτσα όπως και σεις στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ τον γράψατε και είναι σωστό.
    Τι ψάχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα 2013 Αυγουστος που η Α1 εξακολουθει να κυκλοφορεί και ο ΑΡΤ εξακολουθεί να εκπέμει τι λέτε ρε βλάκες που σας ταΐζουν κουτόχορτο και το τρώτε αμάσητο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή