Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΣ SIEMENS ΤΟ… «ΚΑΓΚΕΛΟ» ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ …!!!

Όργια γίνονται από την Κυβέρνηση για λογαριασμό της SIEMENS-ΕΛΛΑΣ…
 Ξεκινάμε από την καταγγελία του Βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου για τα συμβαίνοντα στο Υπουργείο Οικονομικών όπου προφανώς με πολιτική εντολή, εξετάζεται η... καταστροφή των αρχειοθετημένων οικονομικών υποθέσεων

από το 1974 που βρίσκονται στο υπόγειο του κτιρίου στην οδό Νίκης.
Ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας  επεσήμανε ότι η καταστροφή θα γίνει με το πρόσχημα των... επικίνδυνων συνθηκών υγιεινής που προκαλούνται από τη διατήρηση τέτοιου πολυετούς υλικού...!!!
Όμως δεν πρέπει να παρακάμπτεται ότι μεταξύ αυτών που θα καταστραφούν είναι και οι οικονομικές υποθέσεις της Siemens που ως εταιρεία απασχολεί τις ελεγκτικές αρχές από τη δεκαετία του 1970 και ακόμη πιο πίσω.
Στον κατάλογο των καταγγελιών προστίθεται και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης πού επίσης φέρνει την υπόθεση καταστροφής των Αρχείων του Υπουργείου στην Βουλή με δημοσίευμα της εφημερίδος ΕΘΝΟΣ εδώ:
Η θεωρία ότι υπάρχει πρόθεση να κατα
στραφεί το αρχείο άμεσα και χωρίς να υπάρχουν αντίγραφα, υποστηρίζεται κατά το δημοσίευμα και από το γεγονός ότι προβλέπεται συμβατική καταστροφή των εγγράφων και όχι με τις ειδικές διαδικασίες που απαιτούνται για περιπτώσεις μόλυνσης από κλοφέν.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα έγγραφα αυτά περιλαμβάνονται οι περισσότερες συμβάσεις της Ελλάδας με τρίτους μετά τον Εμφύλιο, αλλά και αναλυτικά αρχεία για τις σχέσεις με τη SIEMENS, τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και τις συμβάσεις για τα... υποβρύχια...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου