Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"... ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ...!!!

 ΝΑ "ΦΙΜΩΣΟΥΝ"  ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ και ΤΑ cds ΤΟΥ ΑΝΡΤΙΚΟΥ, ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ... ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ...!!!

Στη δεκαετία του 80, όπου ο αλήστου μνήμης Μένιος Κουτσόγιωργας, ως Υπουργός Δικαιοσύνης με τον τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Γ. Κωνστα, είχαν "αλώσει" την Δικαιοσύνη

και καθημερινά στα πινάκια των Δικαστηρίων ήσαν οι εφημερίδες "ΒΡΑΔΥΝΗ" και "ΕΛ. ΤΥΠΟΣ" πού αποκάλυπταν σκάνδαλα Πασοκ και φυσικά καταδικαζόντουσαν με το "έτσι θέλω", θέλει να μας επαναφέρει ο Υπ. Δικαιοσύνης Μ.Παπαιωάννου, ζητώντας την απομάκρυνση των Οικονομικών Εισαγγελέων  Πεπόνη και Μουζακίτη...
 Ήταν βέβαια ή δεκαετία του 80 η εποχή με τις περισσότερες δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών των Δικαστικών Λειτουργών..!!!
 Ο Εκπρόσωπος της Ν. Δ. Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ. Παπαϊωάννου, με έγγραφό του προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, θέτει θέμα απομάκρυνσης των Οικονομικών Εισαγγελέων κυρίων Πεπόνη και Μουζακίτη από τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος. 
Επιτιμά τους δικαστές γιατί εφάρμοσαν τα συνταγματικώς οριζόμενα. 
Και αυτό είναι πρωτοφανές. 
Είναι, άλλωστε, η δεύτερη φορά, που ο κ. Παπαϊωάννου παρεμβαίνει ουσιαστικά  στο έργο της Δικαιοσύνης, στοχεύοντας τους δύο Εισαγγελείς. 
Θυμίζουμε ότι, μόλις πρόσφατα, προσπάθησε να αμφισβητήσει το έργο τους, ισχυριζόμενος ότι, “έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης”. 
Θυμίζουμε, επίσης, ότι αντίστοιχη απόπειρα υπήρξε και από τον κ. Ε. Βενιζέλο, με την προώθηση τροπολογίας, που απέβλεπε δήθεν στην αναβάθμιση του θεσμού.
Φαίνεται, τελικά, πως ο κ. Παπαϊωάννου εναρμονίζεται με τις κομματικές ντιρεκτίβες Μπεγλίτη, Λοβέρδου, Ρέππα και Διαμαντοπούλου, τις ύβρεις στη Δικαιοσύνη και τις απειλές τους σ’ ολόκληρη  την κοινωνία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου