Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΤΕΥΤΙΚΑ"... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ...!!!

ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΕΡΙ.. ΓΡΑΠΤΗΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ...!!!

Από το πρωϊ υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν "πύρ και μανία" από τις δηλώσεις Παπαδήμου ότι:
"Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζητήθηκε
από τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα να δεσμευθούν αμετάκλητα ότι θα...στηρίξουν το πρόγραμμα" 
Eιδικά η επισήμανση Παπαδήμου  ότι «στις διαπραγματεύσεις που θα συνεχιστούν η ελληνική κυβέρνηση έχει και τις θέσεις της και τις κόκκινες γραμμές, αλλά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης οι θέσεις υπόκεινται σε... αναπροσαρμογές»...!!! 
«Εμείς στηρίζουμε το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση που θα την ψηφίσουμε στη Βουλή» λένε στενοί συνεργάτες του Σαμαρά και άρα δεν τίθεται θέμα... έγγραφων δεσμεύσεων.»...!!!
Επίσης  o τομεάρχης Εξωτερικών Π.Παναγιωτόπουλος είπε στο Βήμα FM
«Εμείς θα ψηφίσουμε ό,τι έχει σχέση με μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν» ,  καί  υπεραμύνθηκε της άποψης να γίνει ο ιδιωτικός τομέας «λοκομοτίβα της ανάπτυξης». 
Η αλλαγη στάσης Σαμαρά και δυσαρέσκεια φάνηκε και το απόγευμα στην Βουλή όπου η Ν.Δ. αποχώρησε και δεν ψήφισε το νόμο γιά αποφυλάκιση βαρυποινιτών για κακουργηματικές πράξεις με την κυβερνητική δικαιολογία δήθεν για αποσυμφόρηση των φυλακών.
Είναι χαρακτηριστική η απάντηση του Ν.Δένδια στον Μ.Παπαιωάννου: 
"Σας έχω θέσει την κόκκινη γραμμή της ΝΔ. Ο Α. Σαμαράς το έθεσε στο συμβούλιο των πολιτικών να αρχηγών. Σας παρακαλώ, είναι κομβικό θέμα δημόσιας ασφάλειας το θέμα"
Από την άλλη, ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε για «κατάργηση του κοινοβουλίου» και εξαπέλυσε επίθεση στην ΝΔ λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς θέλει να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα που ξεκίνησε χτες το... βράδυ και το ολοκληρώνει σήμερα.»
Άρα γνωρίζουν και στο Πασοκ πολύ καλά την αλλαγη στάσης Σαμαρα...!!! 
Όλα θα κριθούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα για την τελική στάση της ΝΔ έναντι της κυβέρνησης, ενώ στο παρασκήνιο βουλευτές επιχειρηματολογούν υπέρ της αποχώρησης του κόμματος από το κυβερνητικό σχήμα και διαμηνύουν ότι περικοπές επιδομάτων δεν θα ψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου