Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΣΑΜΑΡΑ-ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ καί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ...!!!

 "ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ... ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ"...!!!

Εναντίον των μειώσεων στον ιδιωτικό τομέα και της πράξης νομοθετικού περιεχομένου τάχθηκε απερίφραστα ο Πρόεδρος της ΝΔ  Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΓΣΕΕ. 
Στη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι είναι κατά των υφεσιακών μέτρων, όπως ανέπτυξε και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι, αν γινόταν περικοπή 13ου και 14ου μισθού, και μόνο από αυτό θα προκαλούνταν ύφεση της τάξης του 3,5% και θα διπλασιαζόταν η προβλεπόμενη ύφεση και θα έφθανε στο 7%
Ο κ. Σαμαράς επέμεινε, λέγοντας ότι είναι πρωτοφανές και ότι ούτε σε.... περίοδο πολέμου μία χώρα δεν είχε έξι χρόνια ύφεσης.!!! 
Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι παράδοξο να μην ζητούν ούτε οι εργοδότες περικοπές στον ιδιωτικό τομέα και παρόλα αυτά να τίθεται σαν θέμα, «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό Εργασίας και τον κ. Παπαδήμο. 

1 σχόλιο:

  1. den fadazome ellina na pistebi to samara,to ti lei ,kai olous tous koprites tou kinobouliou olitous otan elthoun na kibernisoun tin idgia grami tha akolouthisou.otan oi tourki kegane tin ellada i prothpougi mas xorebane zebekiko
    kai ginodoustan koumdari.autos ine kai o samaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή