Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"ΑΚΟΥ ΚΕΙ": ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΓΟΥ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ...!!!

 ΤΟN "ΠΟΝΟ" ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.;;;

Πρώτο θέμα χθές στα Μ.Μ.Ε., δεν ήταν το ΟΧΙ Σαμαρά στό νέο εφεύρημα-παγίδα γιά την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών...
Ήταν η διαφωνία Βορίδη στο χρόνο έκδοσης των... διαζυγίων...!!!
 Είναι είπε, "αξιακό" θέμα γιά το κόμμα του... Καρατζαφέρη να μη βγαίνουν γρήγορα τα διαζύγια...
Εδώ ο κόσμος καίγεται-- καί κυρίως όσοι έχουν αποφασίσει να χωρίσουν--γιά την γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης καί ο Βορίδης, θέλει... καθυστέρηση στην έκδοση συναινετικών διαζυγίων...!!!
Λες και ο γάμος δεν στηρίζεται στην ελεύθερη βούληση δύο ανθρώπων να συνυπάρχουν…
Δεν είναι ελεύθερη επιλογή μεταξύ δύο ανθρώπων…
Είναι αξιακό, ιδεολογικό και πολιτικό γεγονός…!!!
Εδώ ο κόσμος δέν έχει νά κάνει Χριστούγεννα καί το "επιδοτούμενο" κόμμα από τους Νταβατζήδες τό ΛΑΟΣ , θέλει η συζυγική συνοχή να επιβάλεται, διά νόμου…. 
"Κατασκευάζει" γελοίες και ανώδυνες διαφωνίες με την Κυβέρνηση Παπαδήμου την ίδια στιγμή, πού ζητάει την παραμονή της, έως το... 2013.
Τους διακατέχει ο φόβος ότι ο Σαμαράς θα ρίξει τον Παπαδήμο, οι εκλογές θα γίνουν, όπως έχει συμφωνηθεί και θέλουν  να "ξεκαρφωθούν" ότι είναι παρακολουθήματα καί "λαγοί" του Μπόμπολα των μιντιακών και επιχειρηματικών συμφερόντων...
Παράδοξο πως δύο κατ' εξοχήν άνθρωποι του Μπόμπολα, οι Βενιζέλος--Βορίδης διαφωνούν.!!!
Βέβαια ο Βορίδης, ως "νεο-ψωνισμένος" με ύφος 1000 Καρδιναλίων  εδώ και δύο χρόνια "λαλεί", παντού ότι αγωνίζεται γιά την επανένωση της Κεντροδεξιάς.
Ίσως τώρα με την στημένη αναμετρησή του με τον Βενιζέλο, να του ανέθεσαν τον ρόλο του "λαγού" της επανένωσης της Κεντροαρεστεράς...
Αυτά μόνο ο Μπόμπολας τα ξέρει...
 Εκτός και άν το πάθος του Βορίδη γιά την "επιμήκυνση"  τού χρόνου έκδοσης διαζυγίων, εκφράζει και τις προσωπικές επιθυμίες του Άδωνη, όπως λένε κάτι εξυπνάκηδες της πλατείας Κολωνακίου..!!!
Εμείς δεν θέλουμε αυτά να τα υιοθετήσουμε...

1 σχόλιο:

  1. Κάνεις λαθος στο σχολιό σου, από χριστιανικής πλευράς. Σιχαίνομαι τους αδωνοβορίδηδες κωλοτούμπες και τον προδότη το αφεντικό τους, αλλά η ενεργειά του είναι ΠΟΛΥ σωστή γιατί ο Θεός θέλει να δίνεται αρκετός χρόνος στα ζευγάρια ώστε να μην σπεύδουν πρόχειρα να διαλύουν το γάμο τους, χωρίς ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ και μετά να το μετανιώνουν (και να ξαναπαντρεύονται οι ίδιοι, όπως βλέπουμε τέτοιες γελοιότητες να συμβαίνουν συχνά!). Εξάλλου, ο Χριστιανικός γάμος είναι αδιάλυτο Μυστήριο, κανονικά επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ μια φορά. Η "οικονομία" του δεύτερου -και το χειρότερο!- των περισσότερων από δύο γάμων είναι βαρειά παράβαση των Ιερών και Θεοφόρων Κανόνων που γίνεται δυστυχώς στην εποχή μας με ανοχή της επίσημης κρατούσης Εκκλησίας. Αρκετά χρόνια ίσχυαν στην Ελληνική Πολιτεία ο Αρμενόπουλος, οι Νεαρές του Ιουστινιανού και άλλες Ελληνοχριστιανικές νομοθεσίες που απαγόρευαν τη λύση του γάμου, πριν περάσουν αρκετά χρόνια, ώστε ακριβώς να δίνεται στο ζευγάρι η δυνατότητα να σκεφτεί καλύτερα και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ τί κακό πάει βεβιασμένα να κάνει (για τους ίδιους, για τα παιδιά τους που θα μεγαλώσουν με χωρισμένους γονείς κλπκλπ).
    Αυτά στα λέω, γιατί και εσύ δεν φαίνεσαι να ξέρεις την σωστή Ορθόδοξη θέση επί του σοβαρώτατου θέματος του χρόνου των διαζυγίων και παρασύρεσαι από καθαρά κοσμικές και υλιστικές αντιλήψεις που κυριαρχούν στον -δυστυχώς- άθεο και εγωκεντρικό κόσμο της πατρίδας μας (στην πλειοψηφία του)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή