Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟΝ» ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ και ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ...!!!

ΕΚΤΟΣ Κ.Ο. της Ν.Δ. Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ...!!!

Επιτέλους, πήγε να επιβάλει πολιτική γραμμή και ιδεολογία από νεοταξικές και νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις ο Χατζηγάκης στην Ν.Δ.,λέγοντας ότι υπάρχουν
«ακροδεξιά σταγονίδια» στο κόμμα...
Είχε άλλωστε προκαλέσει και στο παρελθόν με δηλώσεις του και ζητούσε από τον Σαμαρά να ακολουθήσει τον δρόμο της… «Συναίνεσης»…!!!
Σήμερα ο Σαμαράς με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός ΚΟ της ΝΔ τον βουλευτή Τρικάλων Σ. Χατζηγάκη.
«Οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη για δήθεν ύπαρξη ακροδεξιών σταγονιδίων μέσα στη ΝΔ προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη μιας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη.
Η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη τάσεων μέσα στη ΝΔ είναι επίσης ευθέως αντικαταστατική .
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ με έγγραφο του προς τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος παραπέμπει τον Σ. Χατζηγάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφης απο μέλος της ΝΔ».
Σωτήρη, αν δεν πάς στη Δημοκρατική Συμμαχία της Νεοφιλελεύθερης Ντόρας-- πού ταιριάζεται άλλωστε και ιδεολογικά—από τον φόβο ότι δεν θα ξαναδείς Βουλή, πήγαινε στον Καρατζαφέρη, εκεί χωρούν όλα τα λύματα και πού ξέρεις, τώρα με το «Υπουργείο Μπόμπολα» πού πήρε ο Βορίδης, κάποιο μηχάνημα θα διαθέσει ο Εθνικός μας Εργολάβος και για τον βιολογικό σου καθαρισμό…!!!
Προσέξτε μόνο μη σας πιάσει καμιά βροχή και γίνεται λυματολάσπη, γιατί δεν θα έχει χρόνο ο «Υπουργός του Μπομπολα» να κινήσει τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την αποξήρανσή σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου