Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ «ΑΞΕΣΤΟΣ» και «ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ» ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ..ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΟΣ..!!!

ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ και ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ… ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ…!!!

Ο πολιτικός ογκόλιθος της «κοπριάς» και της πνιγηρής δυσοσμίας, του πολιτικού μας συστήματος Γ.Καρατζαφέρης , αφού πάσχισε εδώ και δύο χρόνια για Οικουμενική και τώρα εν’ όψει της Μεταβατικής τον άφησαν απ’ έξω, λόγω αναξιοπιστίας, αγραμματοσύνης, και κυρίως διότι κανένας δεν θέλει «ρουφιάνο» των Μπόμπολα—Αλαφούζου στα πόδια του, προσπαθεί μάταια με δηλώσεις στα τηλεοπτικά μέσα των αφεντικών να παριστάνει τώρα τον εγγυητή της δημοκρατικής ομαλότητος…!!!
Αφού έβγαλε εκείνο το «περίεργο» Βουλευτή του τον Αιβαλιώτη (ξέρετε το αστράτευτο διαρκείας, για τον οποίον ήρθε στο Υπουργείο Εξωτερικών το χαρτί της πλαστογραφίας και κάνει τα πάντα για να μην το…παραλάβει, για τέτοιο θλιβερό υποκείμενο μιλάμε, «περαστικά» του βέβαια), να διαδίδει πάλι ψευδόμενος ότι είχε πρόταση ο Καρατζαφέρης να γίνει…Αντ/δρος και ΥΠ.ΕΘ.Α και τέσσερα Υπουργεία στο κόμμα του, τώρα ο ίδιος για να βρεθεί λύση προτείνει να συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου, ο Αντ. Σαμαράς και ο… ίδιος προκειμένου, να βρεθεί λύση και να σχηματιστεί κυβέρνηση.
Μάλιστα δε, ως υπαίθριος ποιητής του τύπου γαργάλατα--γαργάλατα, όπωςάλλωστε και κάτι αγράμματοι πού έγραφαν στιχάκια στην Ομόνοια και τα έβαζαν τζάμπα σε παλιά ημερολόγια της δεκαετίας του 60, με ποιητικό οίστρο δήλωσε:
«Εργώδης τοκετός, παλίνδρομος η κύηση, σε κίνδυνο το έμβρυο. Για να σωθεί, χρειάζεται η άμεση παρέμβαση. Και άμεση παρέμβαση είναι να βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου και εγώ, να βρούμε την κατάλληλη σύνθεση και τον πιο ενδεδειγμένο για πρωθυπουργό. Όσο το ψάχνουνε, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, τόσο μας κοροϊδεύει η Ευρώπη, τόσο ανασφαλής αισθάνεται ο Έλληνας».
Δεστε κατάντια του πολιτικού μας συστήματος ένας κατ’ εξοχήν συμπλεγματικός-- λόγω αγραμματοσύνης-- να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας , πολιτικής τάξης και ηθικής…!!!

1 σχόλιο:

  1. πολυ δημοκρατικο μπλογκ!!γεματο στις αριστερες ασυναρτισιες !ο αναρχοκομουνισμος σας δεν κρυβεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή