Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΠΕ ΩΣ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΠΕΣΑ (BESE) ΕΙΝΑΙ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!

«ΑΡΛΟΥΜΠΑ-ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ.. ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗ»...!!!

Για τον Επικεφαλής του Διασκεδαστικού Προγράμματος και «κονφερανσιέ» της Βουλής …απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF…TRIXES, πρόεδρο του κόμματος ΛΑΟΣ, ο λόγος.
Τώρα όλοι ομολογούν και γράφουν για την περιώνυμη αγραμματοσύνη του, αλλά και το γεγονός της ασύμμετρης και αφηνιασμένης προβολής πού απολαμβάνει από τα Μ.Μ.Ε…!!!
Ακόμη και για τον ρόλο πού τού έχουν αναθέσει (στο όνομα του «Πατριδεμπορικού Ελ-λαδεμπορισμού») να παίξει στο πολιτικό σύστημα ως διασπαστής της Κεντροδεξιάς και υπερασπιστής των Βαρώνων-Εργολάβων των Μ.Μ.Ε…!!!
Άλλωστε δεν είναι «τυχαία» η ανάληψη του Υπουργείου… Μπόμπολα (Υποδομών) από τον Βορίδη…!!!
Όλοι το ξέρουν και όλοι τον έχουν πάρει τώρα «χαμπάρι»…
Σήμερα ο Στάθης στην «ελευθεροτυπια»τον χαρακτηρίζει ως:
«Το αγλάισμα της αρλούμπας, της αμορφωσιάς και της αμετροέπειας.»…!!!
Και αυτό με αφορμή ότι ο «αμαθέστατος» πολιτικός, όπως γράφει, ομιλώντας στην Βουλή και νομίζοντας ότι λέει εξυπνάδες,-- όπως η Δέσποινα Στυλιανοπούλου όταν έπαιζε στις Ελληνικές ταινίες την αμόρφωτη υπηρέτρια--, είπε με στόμφο ότι η «μπέσα» είναι Ελληνική λέξη ενώ είναι…Αλβανική «bese» και σημαίνει «λόγω τιμής»…!!!
Αν είναι δυνατόν την σημερινή εποχή του 21ου αιώνα πού χωρίς Πτυχίο Πανεπιστημίου δεν μπορείς να διορισθείς ούτε εισπράκτορας σε φορτηγό εμείς στην βουλή να έχουμε αμόρφωτο πολιτικό αρχηγό να μας εκπροσωπεί στην Βουλή με ότι ακόμη συνοδεύει και την αισθητική πλευρά του πολιτισμού μας και της Κοινοβουλευτικής ευπρέπειας….
Μαθαίνουμε ότι κάποιος ετοιμάζει βιβλίο με τους.. «σολοικισμούς» του Καρατζαφέρη…
Μάλιστα ότι κάνει προσπάθειες να εκδοθεί πριν τις γιορτές και σίγουρα πρίν τις εκλογές…!!!
Του ευχόμαστε καλά κέρδη…
Κάντε κλικ επάνω στην φωτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου