Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Giorgo καί ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑ… «ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ...!!!

ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ... ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ και ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...!!!

Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στις 28 και στις 29 Οκτωβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Daios Cove, στην περιοχή Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου, έχει ανακοινωθεί.
Οπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, στο επίκεντρο των επαφών που θα έχουν οι ηγέτες θα είναι θέματα όπως η ενταξιακή πορεία της Σερβίας στην Ε.Ε., οι εκλογές σε Αίγυπτο και Τυνησία, αλλά και η επόμενη μέρα στη Λιβύη μετά την εκτέλεση του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Τα παραπάνω ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα τους Ελληνες… εργαζομένους και ανέργους…!!!
Σωματεία, οργανώσεις και συλλογικότητες του Αγίου Νικολάου βρίσκονται σε διαρκείς συνεννοήσεις για να καθοριστεί η μορφή των κινητοποιήσεων.
Ηδη πάντως έχει δοθεί ραντεβού από σωματεία εργαζομένων του Αγίου Νικολάου για την Παρασκευή 28/10, στις 16.30, έξω από το ξενοδοχείο, με προσυγκέντρωση στη διασταύρωση της εθνικής οδού προς Βαθύ.
Το κάλεσμα των εργαζομένων απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Κρήτης και φαίνεται ήδη να έχει βρει ανταπόκριση σε άλλες περιοχές του νομού Λασιθίου, ακόμη και στο Ηράκλειο.
Τη συμμετοχή τους εξετάζουν, μεταξύ άλλων, οι αγρότες και οι ταξιτζήδες. Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν ακόμη κι αν ο Πρωθυπουργός αποφασίσει τελικά –φοβούμενος τις αποδοκιμασίες ---να μην παραστεί και να μετάσχει μέσω... τηλεδιάσκεψης…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου