Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ Giorgo ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...!!!

«Στα κάγκελα» βρίσκεται όλο το ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Παπανδρέου.
Στην ανάγκη ανατροπής της υπάρχουσας πολιτικής και των εκφραστών της
κατέληξαν το Σάββατο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν σε εκδήλωση, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, της Αριστερής Πρωτοβουλίας.
Εκαναν λόγο για «υποταγμένη χώρα», «πολιτικό αυταρχισμό» και για ηγετική ομάδα της κυβέρνησης που εκποιεί την Ιστορία της χώρας, ζητώντας τη διεξαγωγή συνεδρίου αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ τώρα.
Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε ο επικεφαλής της τάσης, Γ. Παναγιωτακόπουλος, διερωτώμενος αν «το όραμα για Δανία του Νότου του πρωθυπουργού είναι τελικά η ρουμανοποίηση της Μεσογείου», εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην ηγετική ομάδα και καταθέτοντας εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο.
Παράλληλα, ένα ακόμα μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο συνδικαλιστής Δ. Καραγεωργόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από το κόμμα, ως αποτέλεσμα της διαφωνίας του με την κυβερνητική πολιτική, παραμένοντας πάντως στην ΠΑΣΚΕ, προκειμένου να παλέψει για την επιβίωση των συνδικάτων, η πλήρης διάλυση των οποίων αποτελεί απαίτηση των δανειστών και ορισμένων υπουργών, όπως λέει.
Την ανατροπή ουσιαστικά του Γ. Παπανδρέου μέσα από τα κομματικά όργανα, αν δεν δρομολογήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή εκλογές, προτείνει ο Λ. Γρηγοράκος, ενώ πολιτική νομιμοποίηση ζητεί η Τόνια Αντωνίου.
Την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών από περισσότερους εντός αυτής της Βουλής ζητά ο Π. Βαρδίκος, προετοιμασία για εκλογές αμέσως μετά τις ευρωπαϊκές αποφάσεις ο Β. Γερανίδης, ενώ υπέρ μίας κυβέρνησης συνεργασίας τάσσονται με κάποιον τρόπο οι Δ. Καρύδης, Δ. Λιντζέρης, Δ. Κρεμαστινός, Ν. Σαλαγιάννης, Σοφία Γιαννακά, Χρύσα Αράπογλου και Π. Ασπραδάκης.
Ανασχηματισμό με συμμετοχή στην κυβέρνηση και ικανών προσώπων εκτός ΠΑΣΟΚ ζήτησαν ουσιαστικά χθες οι Nτ. Βρεττός και Κ. Γείτονας, επικρίνοντας τους τρεις υπουργούς (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Ραγκούσης) για το κοινό τους άρθρο.
Ανθρώπους που «δεν θα υπολογίζουν το πολιτικό κόστος» ζήτησε ο κ. Βρεττός, αλλιώς εκλογές, ενώ ότι οι υπουργοί πρέπει να παίρνουν αποφάσεις και όχι να αρθρογραφούν θύμισε ο κ. Γείτονας, τονίζοντας με νόημα ότι «η θεωρία των αντιεξουσιαστών στην εξουσία δεν οδηγεί σε κυβερνήσεις και την έχουμε πληρώσει».

1 σχόλιο:

  1. Αυτής της εβδομάδας ή..διηνεκώς "τέλος εβδομάδας";
    Ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση ανησυχώ πολύ μήπως ότι την διαδεχτεί είναι χειρότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή