Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ, ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ… ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»…!!!

«ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ»…!!!

Αντιπαράθεση μεταξύ του Γ. Παπακωνσταντίνου και του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Βουλή, όταν ο δεύτερος, απευθυνόμενος στον Υπουργό Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε σε λεγόμενά του επί της θητεία του στο ΥΠΟΙΚ και σημείωσε:
«Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας».
«Επιμένατε ότι η χώρα το 2011 θα έχει ανάπτυξη και θα βγει στις αγορές και δηλώνατε ότι αν χρειαστεί ποτέ να πάρουμε νέα μέτρα θα σημαίνει ότι εσείς προσωπικά έχετε αποτύχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε σε σκληρό τόνο.
«Για αποτυχημένο, μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας, αλλάξατε βέβαια υπουργείο αλλά αυτή η αποτυχία των προγνώσεών σας και των επιλογών σας σε χιλιάδες συμπολίτες μας, σε εκατομμύρια συμπολίτες μας έχει στοιχίσει πολύ πιο ακριβά», είπε χαρακτηριστικά.
Αμεση ήταν η απάντηση του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υποστήριξε ότι η χθεσινή αποστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή («τζάμπα μάγκας») ενόχλησε πολύ τον κ. Τσίπρα και έχει χάσει την ψυχραιμία του.
«Επεισόδια έξω από τη Βουλή και επεισόδια και μέσα στη Βουλή, αυτός είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε.
«Μπορεί εγώ να είμαι τζάμπα μάγκας όμως οι δικές σας οι μαγκιές δεν είναι τζάμπα, κοστίζουν στην ελληνική κοινωνία και κάθε φορά που κάνετε τα στραβά μάτια στη διαπλοκή κοστίζουν δισεκατομμύρια οι μαγκιές σας στο ελληνικό δημόσιο», ανταπάντησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου