Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 37 ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ...!!!

Την κατηγορηματική αντίθεσή της για το επίμαχο άρθρο του πολυνομοσχεδίου, που αφορά το πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων, εξέφρασε χθες η Λούκα Κατσέλη.
Η τέως υπουργός παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία μόνο από το ΠΑΣΟΚ, στην κοινή συνεδρίαση δύο κοινοβουλευτικών επιτροπών κατέστησε σαφές ότι θα το καταψηφίσει μεθαύριο στην Ολομέλεια αφού - όπως είπε - ανέμενε να υπάρξει «νέος γύρος διαβούλευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους κοινωνικούς εταίρους».
Παράλληλα εντείνονται οι πιέσεις προς Μαξίμου από υπουργούς για τη διαγραφή της.
Ανάλογους προβληματισμούς εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Ανδρέας Μακρυπίδης ο οποίος χαρακτήρισε «ανάλγητη» την εργασιακή εφεδρεία και είπε ότι δεν έχει πεισθεί πως η τρόικα «απαίτησε την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για να πετύχουμε την ανταγωνιστικότητα».
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Οι Δημήτρης Βαρβαρίγος, Μιχάλης Κατρίνης και Μαρία Κυριακοπούλου συμφώνησαν με τις απόψεις της Λούκας Κατσέλη και δήλωσαν ότι περιμένουν τη σημερινή συνάντηση που πρόκειται να έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου