Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΩΣ… ΘΛΙΒΕΡΟΣ «ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΣ»...!!!

«ΓΛΥΦΕΙ» ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ...ΕΦΤΥΝΕ...!!!

Νά, μετά τον ελαττωματικό και αδικημένης «φυσικής συρμαγιάς» Άδωνι, βγήκε και ο άλλοτε σοβαρός Μάκης να υπερασπισθεί την πολιτική του ύπαρξη καί το μέλλον του, κάτω από μία νέα στέγη, υπό τον άλλοτε Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή...!!!
Ξέχασε και αυτός τι έλεγε γιά τον Καραμανλή και προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά τον αναζητά τώρα και τον επικαλείται ως πολιτικό του... σωτήρα...
«Γλύφει» τώρα --κατά το κοινώς λεγόμενο--εκεί πού μέχρι χθές έφτυνε...
Ναί, μιλάμε γιά τέτοια πολιτική συνέπεια, ήθος και επιφανειακό «καθωςπρεπισμό»...!!!
Περιφερόμενος τα γραφεία στελεχών της Ν.Δ., δεν βρήκε ακόμη ανταπόκριση γιά προσχώρηση στη σιγουριά της κομματικής στέγης Σαμαρά...
Έτσι αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι τού άσπονδου φίλου και Αρχηγού του, Γ.Καρατζαφέρη...
Να ξεθάψει όποιο σκιάχτρο παρελθόντων ετών, αρκεί να δημιουργήσει θόρυβο γιά ανύπαρκτη Κεντροδεξιά πολυκατοικία μιά και αυτοί αντιλαμαβάνονται ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν στην «παράγκα του Καραγκιόζη»...!!!
Βέβαια την εντολή «εκτελέσεως της δήλωσης», την έδωσε η Κατερίνα, αυτή τρέμει ο πράος και μειλίχιος Μάκης, διότι σε αυτή έκλαιγε, αυτή παρακαλούσε γονυπετώς, αυτή τον διέσωσε τελευταία στιγμή, όταν ο Καρατζαφέρης φώναξε τα Μ.Μ.Ε. , γιά να ανακοινώσει την διαγραφή του, από το ΛΑΟΣ...!!!
Στό κάτω--κάτω της γραφής η Κατερίνα δεν φοράει παντελόνια μόνο και μόνο γιά να… ζεσταθεί, όπως κάνουν μερικοί συνάδελφοι του Μάκη...!
Άλλωστε και στην τελευταία εκδήλωση του ΛΑΟΣ στο Βελλίδειο, είχε το θάρρος έναν άλλο επίσης ελαττωματικό συνάδελφο του Μάκη να τον αποκαλέσει δημόσια… «μισοριξιά»...!!!
Μπορεί κανείς να το διαψεύσει;;;
Δυστυχώς οι πολιτικοί μας θυσιάζουν στο βωμό της… πάγιας Βουλευτικής αντιμισθίας τους, ακόμη και την ατομική τους αξιοπρέπεια…!!!
Κρίμα Μάκη…

2 σχόλια:

  1. Η κυρία Κατερίνα φοράει πραγματικά παντελόνια και αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις δυσάρεστες και μη δίκαια και πάντα για το καλό του κόμματος.Είναι ιδεολόγος και οραματίστρια.Εργάζεται αδιάκοπα εργάζεται συνεχώς όχι μόνο για τον κόμμα αλλά πάνω από όλα γιατί πιστεύει ότι η Πατρίδα μας έχει όλους ανάγκη.Σαν σάκος του μποξ δέχεται με υπομονή όλα τα χτυπήματα και καταφέρνει πάντα να ισορροπεί και να ρυθμίζει τις καταστάσεις με τον πιο δίκαιο τρόπο.Μόνο που κάποιες φορές κάποιοι εντελώς άναδρα την "χτυπούν" αλλά αυτή ακριβώς επειδή φοράει παντελόνια δεν μασάει.Άλλωστε μόνο τα δέντρα που βγάζουν καρπούς είναι ζηλευτά και γίνονται στόχος όλων αυτών που η ψυχή τους κολυμπάει σε ύδατα μολυσμένα από την αχαριστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περφυρός

    Ο Μάκης νομίζει ότι μπορεί να "στήσει" το παιχνίδι του... αλλά "στημένα" μόνο οι Μάκηδες της μπάλας στήνουν και είδαμε που βρέθηκαν στη μπουζού... Βέβαια, όταν η δυναμική δεξιά "λαίνσμαν" που σφυρίζει τα οφσαιντ - εκτός γραμμής και υποβοηθά τον άρχοντα του παιχνιδιού στις φάσεις που δεν είχε "ορατότητα"... του τη "χάρισε" του Μάκη μία φορά και δεν αντίκρυσε την κόκκινη της αποβολής! Το κακό για τον Μάκη είναι ότι κατάλαβε γκολ εκτός γραμμής δεν παίζουν γι αυτόν... και βλέποντας την "κόκκινη κάρτα" έτοιμη να βγει με το πρώτο παραστράτημα οφσαίντ - εκτός γραμμής το 'χει ρίξει στο γλύψιμο στη δυναμική δεξιά λάισμαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή