Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

«ΑΛΗΤΗ και ΜΑΛΑΚ@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ»;;;… ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ...!!!

«ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ»…!!!

Στιγμές ρεζιλέματος γιά το «επιτηδευμένα» μέχρι κεραίας δήθεν σοβαρό και μέγα μπουρδοφιλόσοφο Υπουργό πασών των Υπουργείων Χάρη Καστανίδη
Το εξευτελιστικό δε στην περίπτωσή του δεν είναι τόσο
το γιαούρτωμα, --αυτό άλλωστε έχει ταυτισθεί με κάθε έξοδο και δημόσια παρουσία Υπουργών και Βουλευτών του Πασοκ--αλλά κυρίως το γεγονός ότι τον συνέδεσαν με το κόμμα του Καρατζαφέρη το… ΛΑΟΣ…!!!
Δικαιώνεται εδώ ο Στάθης (Ναυτίλος) της Ελευθεροτυπίας ότι ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ πάνε «Κωλοτούμπα—Κωλοτούμπα» και «Χαράτσι—Χαράτσι» , αφού «Χέρι—Χέρι» υπέγραψαν το Μνημόνιο..
Οι αποδοκιμασίες:
«Φύγε μαλάκα, αλήτη, κλέβεις τις ζωές μας. Που είναι η χούντα του ΛΑ.ΟΣ. να σε προστατέψει;», είναι χαρακτηριστικές.
Είναι εμφανές ότι ο κόσμος συνδέει και ταυτίζει τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ με την υπερψήφιση του Μνημονίου –εξ’ού και οι αποδοκιμασίες—και τον Καστανίδη εκτός από το γεγονός ότι είναι Υπουργός της Κυβέρνησης του Μνημονίου ότι είχε προχθές μία τραγική παρουσία στο δελτίο της Στάη, γεμάτη από μπουρδοφιλοσοφίες και κυρίως ότι αντέταξε στο αίτημα της κοινωνίας για εκλογές το…Δημοψήφισμα…!!!
Βέβαια ο Πρωθυπουργός κρύβεται και «απολαμβάνει» την ανυπαρξία του, πίσω από το ρεζιλίκι και την διαπόμπευση Υπουργών και Βουλευτών του.! Αυτά παθαίνουν οι… «Σώτήρες» του Μνημονίου της Οικουμενικής και της Συναίνεσης…

Πατηστε για να δείτε το βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=iqqvaXDC6AI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου