Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΤΟΧΑΣΕ» και ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ...!!!

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΣΩΣΗ—ΔΙΑΦΥΓΗ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ...!!!

Θέλοντας να αποφύγει τις εκλογές, με μία συντριπτική ήττα, πού θα ήταν επώδυνη γιά τον ίδιο προσωπικά και θα δυσκόλευε κυρίως την… «διαφυγή» του, ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην Κ.Ο. του ομάδα, ανακοίνωσε ότι θα κάνει δημοψήφισμα και ότι θα ζητήσει και ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.
Ομως πέραν των άλλων, πού το δημοψήφισμα είναι Αντισυνταγματικό, δεδομένου ότι απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφίσματος γιά θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, στήν ουσία ακυρώνει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής στις 26 Οκτωβρίου γιά την οποία πανηγύριζε ότι μας… έσωσε με κούρεμα τού χρέους κατά 50%...!!!
Μέ απλά λόγια και επειδή γιά την υλοποίηση της απόφασης της Συνόδου δηλ. του κουρέματος πρέπει να αποφασίσουν και συνδράμουν εδώ και τώρα και άνευ ετέρου με την συμμετοχή τους και τα 27 κράτη--μέλη της Ε.Ε. , αλλά κυρίως οι Τράπεζες πού έχουν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, γεννάται το ερώτημα:
Παγώνουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ οι συμφωνίες της Συνόδου μέχρι τον Ιανουάριο, όπως έχει όρισθεί η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος;;;
Αύριο π.χ., και τα SREADS δανεισμού θα έχουν ανέβει στις Διεθνείς αγορές και το Χρηματιστήριο θα έχει πάρει την κατιούσα...!!!
Ή ο ίδιος δεν πιστεύει στη επιτυχία του ή θέλει να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία αναζητώντας «ομαλό τρόπο διαφυγής» καί όχι π.χ.(Καντάφι--Αραβική άνοιξη)...!!!
Υπάρχει βέβαια και η «εκδοχή» πού λέει ο λαός μας στις καθημερινές του συζητήσεις...!!!
Είναι ο μοναδικός, ίσως ο καλύτερος τρόπος να χρεωκοπήσει την Χώρα γιά να εφαρμοσθεί το άρθρο 14 παρ.5 της Δανειακής Σύμβασης περί ξεπουλήματος της Ελλάδος στούς ξένους και κυρίως στούς Γερμανούς...
Έτσι θα….. ενεργοποιηθούν και «κάτι» CDS στα χέρια όσων τα κατέχουν (;;;) οι οποίοι θα πάνε κατ' ευθείαν... ταμείο...!!!
"Πολλά τα λεφτα Άρη", μιλάμε γιά δις ευρώ....
«Ούστ...πολιτικοί νάνοι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου