Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ», ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...!!!

ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ… «ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Frankfurter Allgemeine Zeitung...!!!

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα, ο Γερμανό-Βιετναμέζος Υπουργός Οικονομίας, ο άνθρωπος πού είπε:
«Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει»…!!!
Ο Φίλιπ Ρέσλερ, είναι καλεσμένος του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη….
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας των δύο υπουργών για την ενίσχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τη Γερμανία, αλλά και την παροχή τεχνογνωσίας και διοικητικής εμπειρίας σε θέματα ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών στην πραγματική οικονομία.
Ο Φίλιπ Ρέσλερ θα είναι επικεφαλής πολυπληθούς επιχειρηματικής αποστολής που αποτελείται από Γερμανούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της ενέργειας, του real estate, της βιομηχανίας κτλ.
Οι Γερμανοί επιχειρηματίες θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες και θα συμμετάσχουν στο Ελληνογερμανικό business forum που διοργανώνει ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχανιών (BDI).
Σύμφωνα με πληροφορίες της Γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Γερμανός υπουργός έχει στις βαλίτσες του και σχέδιο «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου