Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ...!!!

Τό ξέρετε ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν ούτε κατ' όψιν τον Έλληνα ΥΠ.ΕΞ.;;;
Η περιοχή μας και κυρίως η Μεσόγειος «φλέγεται» από συνταρακτικά γεγονότα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την Χώρα μας
(από Λιβύη έως Τουρκία-Κύπρος-Ισραήλ) και κανείς δεν έχει διαπιστώσει μία δραστηριότητα ή μία πρωτοβουλία του ΥΠ.ΕΞ.
Σαν να μην υπάρχει...
Χθές η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» απεκάλυψε ότι κατά τη συζήτηση της προσφυγής για τη σφαγή του Διστόμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, η Ελλάδα δεν...παρίσταται...!!!
Σήμερα στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε:
Με ένοχη… σιωπή «αντέδρασε» η κυβέρνηση στη χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδη δεν παρίσταται εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του υπουργείου κατά τη συζήτηση της προσφυγής για τη σφαγή του Διστόμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Η εντολή, κατά τις πληροφορίες, δόθηκε από τον κ. Λαμπρινίδη για να μη «στενοχωρηθούν» οι Γερμανοί, αφήνοντας χωρίς αρωγή τον διεθνολόγο και καθηγητή του Παντείου Στέλιο Περράκη, ο οποίος εκφράζει τις ελληνικές θέσεις.
Ο κ. Περράκης θα πάρει τον λόγο σήμερα εκ μέρους της ελληνικής αντιπροσωπίας της Ελλάδας, η οποία, όπως είχε ζητηθεί μάλιστα με απόφαση της κυβέρνησης, έγινε δεκτή από το Δικαστήριο με την ιδιότητα του παρατηρητή και όχι του…. διαδίκου!
Τι στην ευχή...!!!
"Αδιάβαστους θα μας στείλουν".;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου