Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ " Pay Roll" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ και ΜΙΑ "ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ...MEGA...!!!

ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΚΗΣ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΗ ΣΕ... ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...!

Τόν Δημήτρη Τάκη ότι είναι στο " Pay Roll", της Ντόρας τού το είπε κατάμουτρα στο Mega, πολιτικός Αρχηγός και δεν τόλμησε να αντιδράσει, έστω και υποτυποδώς, --γιά τα μάτια τού κόσμου--, τουναντίον έσκυψε το κεφάλι και... "ώχετο απιών".!
Τέτοιο τηλεοπτικό διασυρμό δεν έχει υποστεί δημοσιογράφος...!!!
Αυτός λοιπόν ο κ. Τάκης εξυπηρετώντας την πολιτική των αφεντικών του, κάλεσε στην πρωινή εκπομπή του Mega,την γνωστή γιά τις Κυβερνητικές απόψεις της, πού βγαίνει περιοδικά στις εκπομπές, αποκλειστικά και μόνο να υπερασπισθεί την Κυβέρνηση και κυρίως να καταφερθεί στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, δημιουργώντας συστηματικά κλίμα υπερ Πρωθυπουργού καί κατά Σαμαρά...
Σήμερα η "ερμαφρόδιτη" στον λόγο Κοραή, αφού συμφώνησε ότι γιά την Κυβέρνηση ο Σεπτέμβρης είναι Μήνας δύσκολος, αμέσως το γύρισε προκειμένου να εξισορροπήσει την κατάσταση και είπε ότι η Ν.Δ., δεν έχει... εναλλακτική πρόταση...!!!
Μάλιστα δε αμφότεροι γιά να αποδώσουν συνυπευθυνότητα ( είναι το τελευταίο ανάχωμα της Κυβερνητικής προπαγάνδας) συμφώνησαν και στο εξής...πρωτότυπο και τσιτάτο, πού είπε το... "ερμαφρόδιτο":
"Τά κόμματα δεν βγήκαν από παρθενογέννηση, έστω και άν πήγαν σε... καινούργια γραφεία και μερικοί λένε ότι χρωστάνε τα ενοίκια".!
Καί συμπλήρωσε ο Δημήτης Τάκης για να αποδείξει ότι ανήκει στο " Pay Roll", της Ντόρας:
"Η κ. Μπακογιάννη είχε προτείνει λόγω κρίσης τα κόμματα να μην πάρουν την κρατική επιδότηση" ...
Ναί ρε κουτοπόνηρε Τάκη...
Ανέξοδα το έλεγε η Ντόρα διότι δεν την αφορούσε, --αφορούσε τα άλλα κόμματα--επειδή το κόμμα της δεν είναι αναγνωρισμένο και δεν δικαιούται το ίδιο επιδότησης...
Άν αφορούσε την ίδια θα τό έλεγε;;;
Εσύ πού ξέρεις την οικογένεια από... "μέσα", τι λές;;;
Αυτά τα δημοσιοργαφικά ερπετά διαμορφώνουν την πολιτική συνείδηση του πολίτη...
Για αυτό επιμένουμε ότι η κάθαρση του Δημόσιου Βίου της Χώρας πρέπει να ξεκινήσει από τα Μ.Μ.Ε. έστω και με... δημόσιο εμπτυσμό...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου