Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΤΟ "ΛΕΥΚΟ" ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ GIORGO--ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

"ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"...!

Ως θεσμοθετημένο όργανο της Ελληνικής Δημοκρατίας πρόεδρος του κοινωνικοπολιτικού οργανισμού ΛΕΥΚΟ αναγνωρισμένο από τη Βουλή των Ελλήνων πού εκπροσωπεί και εκφράζει τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που εκφράζει την απελπισία και την αγωνία των Ελλήνων πολιτών προς τους διεθνείς δημοκρατικούς κοινωνικοπολιτικούς οργανισμούς και τους πολίτες όλης τηςοικουμένης.Επί αιώνες η χώρα μας που ήταν το περήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, τώρα είναι οικονομικά υπόδουλη από μια κυβέρνηση πού αυθαιρέτως αποφασίζει και διατάζει χωρίς να έχει την εντολή μας, γιατί με απάτη πήρε τηψήφομας.Αυτή η κυβέρνηση γκρέμισε και το τελευταίο ίχνος της δημοκρατίας στη χώρα μας. Αυτή η κυβέρνηση σε αντίθεση με τη θέληση του Ελληνικού λαού υπέγραψε και υπογράφει εξωφρενικά συμφωνητικά με το Δ.Ν.Τ. και ξεπουλάει τις ψυχές μας για να ικανοποιήσει τους διεθνείς τοκογλύφους φίλους της.
Αυτή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες σε ειρηνικές διαδηλώσεις. Αυτή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί βία με δακρυγόνα γκλόπ και πέτρες τραυματίζοντας και δέρνοντας ανηλεώς συνταξιούχους, γυναίκες και παιδιά.Αυτή η κυβέρνηση μετέτρεψε τη χώρα μας σε παιχνιδότοπο για τους κερδοσκόπους για να πειραματιστούν με το οικονομικό τους ράιχ.Αρνήθηκε συμφωνίες με αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την Κίνα που θα μας ξεχρέωναν. Δεν διεκδίκησε από τους Γερμανούς όπως είχε υποχρέωση αυτά που μας οφείλουν.
Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε πλήρως να προστατεύσει τα συνταγματικά και κεκτημένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και δημιούργησε μια τερατώδη οικονομία που ειναι αέρας και μας ρουφάει το αίμα. Αυτή η κυβέρνηση που δίνει πλούτο στους πλούσιους και οδηγεί το λαό της στην πείνα και την εξαθλίωση εξακολουθεί και αγοράζει όπλα δίνοντας δισεκατομμύρια στους φίλους της. Αυτή η κυβέρνηση αποδεδειγμένα σύμφωνα με το σύνταγμά μας ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ άς γίνει ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ από όλους σας ώστε να επανέλθει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ. Οταν η Ελλάδα είναι υπόδουλη, τότε όλοι οι λαοί πρέπει να αισθάνονται υπόδουλοι. Εμείς οι Ελληνες διεξάγουμε τόν πιό δύσκολο απελευθερωτικό μας αγώνα ώς ειρηνικοί επαναστάτες ενάντια και στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΘΗΝΑ 1-8-2011
Ο πρόεδρος τού ΛΕΥΚΟ
Κωνσταντίνος Ντάλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου