Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ τού ΒΟΡΙΔΗ...!!!

...ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΣΤΟ... ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ...!

Τα πάντα μηχανεύεται ο Καρατζαφέρης προκειμένου να "ενταφιάσει" πολιτικά τον Βορίδη.
Οι σχέσεις μίσους και καχυποψίας με συνεχή αλληλουπονόμευση, δεν έχουν τελειωμό.!
Διαβάζουμε σε Blog τού οποίου ο διαχειριστής είναι δημοσιογράφος, αλλά το σπουδαιότερο είναι φίλος και έχει ως προσωπικό δικηγόρο τον Βορίδη --άρα έχει πτωτογενή πληροφόρηση-- ότι:
"Ο Καρατζαφέρης σκέπτεται να κατεβάσει ως Υποψήφιο βουλευτή τον Ψινάκη και παράλληλα να είναι και ό ίδιος ο Καρατζαφέρης Υποψήφιος στο Υπόλοιπο ( νυν περιφέρεια) Αττικής...!!!
Τούτο σημαίνει ότι:
Άν ό Βορίδης δεν έχει εξαντλήσει την Ιώβειο υπομονή του και έχει παραμείνει στο ΛΑΟΣ ακόμη και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τότε αποκλείεται να εκλεγεί Βουλευτής.!
Διότι:
Αν εκλέξει Βουλευτή το ΛΑΟΣ και εφ' όσον είναι στο ψηφοδέλτιο Καρατζαφέρης--Ψινάκης --Βορίδης, ο Καρατζαφέρης ως αρχηγός κόμματος θά πάρει την έδρα.
Τώρα, άν ο Ψινάκης είναι πρώτος σε σταυρούς,-- επειδή πάλι ο Καρατζαφέρης ως αρχηγός κόμματος έχει δικαίωμα και θά είναι υποψήφιος και σε δεύτερη εκλογική περιφέρεια--θα παραιτηθεί υπέρ του Ψινάκη και θα επιλέξει την άλλη περιφέρεια.
Άν όμως είναι πρώτος σε σταυρούς ο Βορίδης τότε ο Καρατζαφέρης δεν θα παραιτηθεί και θα επιλέξει την περιφέρεια... Αττικής. !
'Ετσι ούτως ή άλλως ο Βορίδης θα είναι εκτός Βουλής .!!!
Αποκλείεται βέβαια ο Βορίδης να μην ξέρει το σχέδιο και τους συσχετισμούς.
Εδώ θα γίνει τού εκβιαασμού το.. κάγκελο.!
Τό πιθανότερο είναι ο Βορίδης μιά και τα σχέδια του Καρατζαφέρη γιά την πολιτική του εξόντωση αποκαλύπτονται, να ετοιμάζει την κηδεία του, με μία ηχηρή παραίτηση... παραμονές εκλογών, πού θα κάνει πάταγο...
Αυτό θά είναι και το χαρτί εκβιασμού Βορίδη στον Καρατζαφέρη, νά επανεκλεγεί, για τελευταία φορά βουλευτής με το ΛΑΟΣ και από εκεί και πέρα..."μην τον είδατε".!!!

2 σχόλια:

  1. Αν τελικα ειναι αληθεια αυτο, θα σπασει τα μουτρα του ο Καρατζαφερης γι΄αλλη μια φορα οπως τοτε που δεν εβαλε τον Βοριδη στην Αθηνα και εβαλε τον Γεωργιαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου κι αν κατέβει ο Βορίδης, ακόμη και στην Κρήτη, θα εκλεγεί. Είναι πολύ αργά πια για τέτοιες μεθοδεύσεις. Άλλωστε, και όταν ο Καρατζαφέρης του είχε αρνηθεί την Α' Αθηνών το 2007 και τον έστειλε στην Αττική, τον ίδιο σκοπό είχε. Είδαμε το αποτέλεσμα. Ποιο είναι αλήθεια το μπλογκ στο οποίο αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή