Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ... "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" του ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ...

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ" ΤΩΝ Μ.Μ.Ε...

Η αποκάλυψη ξεκίνησε από το φιλικο ιστολόγιο Olympia.gr και αφορά την Μ.Κ.Ο. του αδελφού του Πρωθυπουργού μας Ανδρίκου Α. Παπανδρέου, η οποία ενώ εισέπρατε αφειδώς χορηγίες --τί άλλο-- Κρατικών Οργανισμών και ενω δηλώνει ως έδρα την Ελβετία, δεν υπάρχει ούτε διεύθυνση ούτε τηλέφωνο...!!!
Προφανώς όταν αποφασίζουν "μερικοί" οτι τα λεφτά του κοσμάκη μπορεί να πηγαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες, όμως οι ίδιοι ως ανάδοχοι βαπτίζουν αυτές τις Τσέπες...Πατριωτικές, τότε σιγή επικρατεί οχι μόνο από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., αλλά επιπροσθέτως δεν υπάρχει και αυτεπάγγελτη έρευνα από τη δικαιοσύνη.
Ανέλαβε όμως να διερευνηθεί η υπόθεση ο Βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Νίκος Νικολοπουλος, με ερωτησή του στην Βουλή, η οποία έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ & ΑΚΕ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
• ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
• ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Θέμα: Κρατικές χορηγίες στην “I4CENSE”.
Σειρά ερωτημάτων προκύπτουν μετά την αποκάλυψη του έγκριτου portal Olympia.gr για το πού κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το Τ.Τ, αλλά και υπουργείων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Επισκεπτόμενοι το site της εταιρείας “I4CENSE” διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο, δηλαδή η εταιρεία δεν είχε κανέναν στοιχείο ώστε να μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους, να επισκεφτεί τα γραφεία της εταιρείας, όλα ήταν άγνωστα.
Πρόσφατα, το portal Olympia.gr αποκάλυψε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Η εταιρεία ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security, όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονταν οι χορηγίες.
Κατόπιν τούτου ερωτάται ο κ. Υπουργός:
• Σε τι ύψος ανέρχονται οι χορηγίες που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα από υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς στην φερόμενη ως ΜΚΟ “I4CENSE”;
• Να κατατεθεί λίστα με τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς που έχουν προσφ
έρει χορηγία στην “I4CENSE”.
• Να κατατεθούν οι σχετικές αποφάσεις που να προκύπτει το ύψος της χορηγίας κάθε υπουργείου ή κρατικού οργανισμού στην “I4CENSE”.
• Ποια πρόσωπα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο της “I4CENSE”; Να κατατεθεί η σχετική ονομαστική λίστα.
• Να κατατεθεί το καταστατικό της “I4CENSE”.
• Έχει επιχορηγηθεί και με τι ποσά η “I4CENSE”; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτει πότε επιχορηγήθηκε και με τι ύψος η “I4CENSE”.
• Κατά πόσο είναι νόμιμο να επιχορηγείτε μια ΜΚΟ που έδρα της δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Ελβετία;
• Ποια η απάντησή σας στους αγανακτισμένους πολίτες που βλέπουν λεφτά να υπάρχουν μόνο για χορηγίες στην εταιρεία “I4CENSE”;
• Τελικά κ. Υπουργέ λεφτά υπάρχουν μόνο για χορηγίες;
• Δεν είναι προκλητικό αυτό κ. Υπουργέ; Ποια η προσωπική σας άποψη;
Ανάλογο και το δημοσίευμα από τη εφημερία ΠΑΡΟΝ του εξαιρετικού δημοσιογράφου Μάρκου Μουζάκη , στην φωτο δρξιά.
Περισσότερα εδώ:

http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου