Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΪΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ… ΚΤΗΝΟΥΣ.;;;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και…. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.;;;

Προ διετίας απεκαλύφθη από το Alter και στην εκπομπή του Χαρδαβέλα , ότι «Ναϊτης» και Μασώνος ήταν ο Γενικός Διευθυντής Κοινοβουλευτικού Κόμματος…!
Ο Πρόεδρος του κόμματος αμέσως μετά την αποκάλυψη τον απέπεμψε…
Όμως πρίν παρέλθουν ελάχιστοι μήνες και αφού είχε ξεχασθεί ή υπόθεση, με πρόταση πάλι τού Προέδρου … επανήλθε στο 4ο Συνέδριο του κόμματος ως μέλος της Κ.Ε., όπου κατέλαβε την 6η θέση…!
Αυτά συνέβησαν τον Ιούλιο του 2009…
Τον Νοέμβριο διαβάζουμε ότι πάλι ο Πρόεδρος του Κόμματος τον διορίζει έκ νέου ως Εκπρόσωπο της Εξωτερικής Πολιτικής του Κόμματος…!!!
Τώρα διαβάζουμε ότι ο ακροδεξιός δολοφόνος Αντερς Μπρέιβικ που έπνιξε στο αίμα τη Νορβηγία κάνει στο μανιφέστο του των 1.500 σελίδων αναφορά και στην Ελλάδα, όπου Έλληνας Ναϊτης συμμετείχε στην Σύναξη Ιπποτών του Νορβηγικού κτήνους…!!!
Απαντώντας στα τηλεφωνήματα και e-mail αναγνωστών πού κάνουν σύνδεση του Έλληνα Ναϊτη με τον ακροδεξιό δολοφόνο Αντερς Μπρέιβικ, επισημαίνουμε:
--Ήδη ευρίσκονται σε εξέλιξη ανακρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές…
--Δεν είναι απαραίτητο ο προαναφερόμενος Έλληνας Ναϊτης να συμμετείχε στην Σύναξη και κυρίως να τελούσε εν γνώσει των αποτρόπαιων πράξεων του ακροδεξιού δολοφόνου…
--Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες Αρχές έχουν τον λόγο…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου