Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"ΛΑΓΟΣ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ...!!!

"ΕΞΗΡΕ ΤΑ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ--ΝΤΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ... ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ"...!!!

Στις "κλειστές" συζητήσεις του, στη Νέα Υόρκη ό Λοβέρδος αποκάλυψε ότι ο θρυλούμενος ανασχηματισμός θα είναι σαρωτικός, θα περιλαμβάνει 10-12 εξωκοινοβουλευτικούς τεχνοκράτες, ενώ αναμένεται, όπως είπε, να αποχωρήσουν και κάποια... ενοχλητικά πρόσωπα του νυν Οικονομικού Επιτελείου
Ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε στην Αμερικανική μεγαλούπολη
εκπροσωπώντας τη χώρα στην ειδική σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το HIV/AIDS.
Την περασμένη Παρασκευή, στο προξενείο της Νέας Υόρκης, ο κ. Λοβέρδος αποφάσισε να καλέσει για ενημέρωση 27 παράγοντες και προέδρους ομογενειακών σωματείων με αντικείμενο την εσωτερική πολιτική κατάσταση.
Είχε προηγηθεί ανάλογη ενημέρωση στα μέλη της διπλωματικής αποστολής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας στα Ηνωμένα Εθνη.
Δημοσίως στους δημοσιογράφους εκτίμησε ότι «ορίζοντας υπέρβασης των σημαντικότερων δυσκολιών είναι ο Μάιος - Ιούνιος του 2012», αλλά στη συζήτηση που είχε με τους ομογενείς ομολόγησε ότι «η ανεργία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για πολλά χρόνια», ενώ η περίοδος μεταξύ Σεπτεμβρίου - Απριλίου «θα είναι η χειρότερη περίοδος που θα βιώσει η χώρα».
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο δρόμο της επανάκαμψης της χώρας τροχοπέδη αποτελεί η εσωκομματική διαφοροποίηση κάποιων πρωτοκλασάτων, αφού δεν χρειάζονται «ούτε διακοπές ούτε αμηχανίες», καρφώνοντας πίσω από τις κλειστές πόρτες τους συναδέλφους του υπουργούς:
«Δεν μπορείς να είσαι υπουργός και να... ζηλεύεις τους διαδηλωτές», είπε χαρακτηριστικά.
Αντιλαμβανόμενος ότι η πλειονότητα των παρευρισκομένων στο προξενείο επί της 79ης Οδού στο Μανχάταν ήταν κατά κόρον συντηρητικών απόψεων και νεοδημοκρατικής κομματικής προέλευσης, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους αριστερούς «συμβούλους» του Σαμαρά που «δεν τον αφήνουν να συναινέσει», ενώ χάιδεψε ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ασκούν «υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου