Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΣ...ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ...!!!

ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και ΖΗΤΑΕΙ... ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ...!!!

Μνημόνιο, Συναίνεση, Οικουμενική, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Όλα έχουν σκοπό να εφαρμοσθεί το Μνημόνιο, με όλες τις παρεπόμενες απάνθρωπες και βάρβαρες συνέπειες γιά τους Έλληνες και τις συνθήκες μείωσης της Εθνικής μας ακεραιότητος γιά την Ελλάδα.
Ο Καρατζαφέρης, δεν άλλαξε μεταξύ 1ου και 2ου Μνημονίου, είναι πιστός στην γραμμή εφαρμογής αμφοτέρων.
Απλά επειδή δεν τού βγήκε
το Μνημόνιο, θέλησε --γιά λόγους πού και στην προηγούμενη αναρτησή μας γράφουμε--, να "καλυφθεί" με την Συναίνεση και να βολευτεί και με κανένα Υφυπουργείο, πλήν όμως τού χάλασε τα σχέδια ο Σαμαράς.
Τώρα δεν ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο, όχι επειδή είναι εναντίον του, αλλά επειδή δεν εμπιστεύται να το χειρισθούν οί ίδιοι πού δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν τους σκληρούς όρους του... 1ου Μνημονίου.!!!
Μάλιστα δε, ως στερούμενος ό ίδιος γνώσεων ακόμη και Μέσης Εκπαίδευσης βγάζει το προσωπικό του κόμπλεξ και συμπλέγματα κατά όλων των εγγράμματων και τους αποκαλεί κολεγιόπαιδες...
Τούς δε αγράμματους, τους αποκαλεί ανθρώπους της...πιάτσας.!
Φαντασθείτε λοιπόν τον Καρατζαφέρη ή οποιονδήποτε Καρατζαφέρη της... "πιάτσας" να διαπραγματέυεται με Μπαρόζο, Ρουμπάι, Σοίμπλε, Μέρκελ. το χρέος της Ελλάδος...!!!
Σε ποιά γλώσσα θα μιλήσουν και πως θα συνεννοηθούν, όταν αγνοεί βασικούς κανόνες της Πολιτικής Οικονομίας;;;
Απάντηση θα μπορούσαν να δώσουν μόνο ο Αυτιάς με τον Χατζηνικολάου.!
Αυτοί ξέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου