Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο "ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ" και "ΑΓΟΡΑΙΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ» ΤΟΥ... ΑΚΗ...!!!

ΑΗΘΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ... ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ"...!

Όπως δεν... «διύλισε» και δεν «επώασε» (λέξεις πού ό ίδιος από άλλους κατά κόρον κλέβει και χρησιμοποιεί «ατάκτως ειρριμμένες), την απόφασή του να υπερψηφίσει το προδοτικό Μνημόνιο και με δηλώσεις του να προαναγγέλει και να υπερθεματίζει την ενταξή μας στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ., έτσι και τώρα δεν…«διύλισε» και δεν….«επώασε», την αποφασή του να μη ψηφίσει υπέρ της σύστασης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης για την υπόθεση των υποβρυχίων πού εμπλέκεται ο Άκης….
Ο «κλόουν» της πολιτικής με δικαιολογίες, επιχειρήματα και μεθόδους , πού αντιστοιχούν στο ποιόν του, το ήθος, την παιδεία και τον «αγοραίο επαγγελματισμό» του, όπου πρυτανεύει η λογική πού περνάει σε αφελείς και ανυποψίαστους, της ίδιας πνευματ
ικής και ηθικής υπόστασης με αυτόν, έκανε το εξής κόλπο:
Μ ε πρόσχημα «προανακριτική για όλους» και όχι μόνο για τον Άκη, αποχώρησε από την Βουλή για να μην ψηφίσει εναντίον του… Άκη.!
Ένα κόλπο που χρησιμοποιούν σεσημασμένα λαμόγια της παλιάς λαχαναγοράς…
*-- Πώς να συσταθεί «προανακριτική για όλους», όταν όλοι δεν υπέγραψαν και δεν παρέλαβαν υποβρύχια;;;
*-- Πώς να συσταθεί προανακριτική για όλους όταν η ίδια η δικογραφία έχει δύο μέρη και διαφορετικά προσδιορίζει τις τυχόν «ποινικές» ευθύνες Τσοχατζόπουλου και διαφορετικά (ξεχωρίζει) τις… «τυχόν ευθύνε
ς μελών Κυβερνήσεων»;;;
*-- Αν το παράδειγμα Καρατζαφέρη ακολουθούσε και η Ν.Δ. ή τα άλλα κόμματα, σήμερα ο Άκης , θα ήταν «ελεύθερος και ωραίος»
Αυτό ήθελε ο «ανέστιος» πνευματικά και ηθικά πολιτικός αρχηγός της σημερινής Βουλής.
Είχε δίκαιο ο Κ.Μαρκόπουλος όταν είπε:
«Ο Καρατζαφέρης είναι…Υφυπουργός του Πασοκ με χαρτοφυλάκιο δολιοφθοράς της Ν.Δ».
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου