Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 50 δις ευρω ΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ και ΑΚΤΕΣ...

"ΔΩΣΤΕ ΓΗ και ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ"...!
 
Το Μνημόνιο ξαναγράφεται σε νέα βάση, με τις δεσμεύσεις για αποκρατικοποιήσεις-μαμούθ (έως 50 δισ. ευρώ στα επόμενα 5 χρόνια) για εγγύηση απέναντι στους δανειστές και ταχύτερη μείωση του χρέους.
Τα 50 δισ. μπήκαν στο τραπέζι από την Μέρκελ ως αντάλλαγμα για επιμήκυνση και μείωση των επιτοκίων δανεισμού της χώρας...
Όπως όμως αποκάλυψε το protothema , τα 50 δισ. ευρώ "δεν υπάρχουν" αν δεν... πωληθούν και Νησιά ή Δικαιώματα του Δημοσίου σε Θάλασσες και Ακτές...!!!
Ακόμα και η πολυδιαφημισμένη αποκρατικοποίηση της έκτασης του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού--αν τελικά γίνει--δεν φθάνει με τίποτα , αφού τα 5 δισ. από το Κατάρ αφορούν τη συνολική επένδυση και όχι το τίμημα που θα εισπράξει το δημόσιο για την έκταση που εκχωρεί.
Giorgo, είσαι υπόλογος:
* -- Γιατί με όρους δυσβάσταχτους εσκεμμένα και προμελετημένα --όπως σε κάρφωσε ο φίλος σου ο Στρός Καν--μας έβαλες στο Δ.Ν.Τ.
* -- Γιατί δεν πήρες και πεισματκά δεν παίρνεις μέτρα ανάκαμψης της οικονομίας, όπως σου λέει ο Σαμαράς, τουλάχιστον να μειώσουμε το Δημόσιο έλλειμμα.
Επίτηδες το κάνεις προκειμένου να αναγκασθούμε να πωλήσουμε Νησιά και δικαιώματα του Δημοσίου σε ακτές και θάλασσες;;;

Να μειώσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία;;;
Νομίζεις ότι θα την "βγάλεις καθαρή", με την "ΜΑΥΡΗ" δημοσκοπήση του Αλαφούζου.;;;
Εξεταστική που σας... χρειάζεται...!!!
Περισσότερα εδω:

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=110613

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου